Ga naar de inhoud

Schoonmaak in de zorg

Bij DC Facilitair zorgen wij voor een schone, veilige en vertrouwde omgeving in zorginstellingen. In de zorg is hygiëne cruciaal. Met de juiste mensen op de juist plek realiseren wij een omgeving waar je prettig kan werken, wonen of verblijven.

Aandacht voor de zorg

In de zorg is er behoefte aan speciale aandacht. Het draait om mensen. Schoonmaakonderhoud vormt weliswaar onze core business, maar onze inzet reikt verder dan dat. Onze gediplomeerde schoonmakers begrijpen de behoeften van de kwetsbare doelgroep in de zorg en handelen daarnaar.

 

Wij garanderen u

  • Professionele ecologische schoonmaakmiddelen waarbij milieu- en veiligheidsaspecten gewaarborgd zijn.
  • Kwaliteit voor schoonmaak gegarandeerd.
  • 1 heldere factuur per maand voor de reguliere en periodieke schoonmaak tezamen.
  • Getrainde en ervaren schoonmakers.
  • Periodiek contact moment om de kwaliteit te waarborgen en zo eventuele aanpassingen te bespreken.
  • Digitale facturering.
  • Hygiënisch schoonmaakwerk door gebruik van kleurcodering.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Schoonmaken in de zorg

De behoeften en vereisten kunnen van zorginstelling tot zorginstelling verschillen. Samen met u bespreken we de optimale schoonmaakoplossingen, omdat we weten dat kwaliteitszorg voor u als zorgverlener de hoogste prioriteit heeft. We bieden vaste schoonmakers op elke locatie aan. Het vertrouwde gezicht van dezelfde schoonmaker draagt bij aan het comfort van patiënten, cliënten en bewoners, waardoor ze zich sneller op hun gemak voelen.

 

Kunnen wij ergens mee helpen?

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons gerust een mailtje of bereik ons via het contactformulier.

Bij DC Facilitair staan we garant voor de kwaliteit die we leveren. Van tevoren maken we duidelijke afspraken, zodat we jouw verwachtingen elke keer weer waarmaken. En heb je een keer aanvullingen of vragen? Laat het ons gerust weten, we doen alles voor het best mogelijke resultaat.

Duurzaamheid en gezondheid staan bij DC Facilitair hoog in het vaandel. Al onze reinigingsmiddelen hebben het EU Ecolabel en werken wij voor 85% met ecologische middelen.

Op basis van het intakegesprek op locatie stellen wij een uitgebreid werkschema op waarin alle schoonmaakbehoeftes in kaart zijn gebracht. Wij kijken verder dan een schoonmaakprogramma. Omdat elke locatie anders is – is onze persoonlijke touch altijd op maat.

 

Meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op. We komen graag in contact!
Bel ons gerust! call 085 016 0073
Stuur ons een mailtje! mail [email protected]