Ga naar de inhoud

Schoonmaken in het onderwijs

Bij DC Facilitair begrijpen we dat een schone en veilige leeromgeving essentieel is voor het welzijn en de prestaties van leerlingen en medewerkers. Wij zorgen ervoor dat scholen en onderwijsinstellingen altijd fris en hygiënisch zijn. Of het nu gaat om klaslokalen, gangen, sanitaire voorzieningen of gemeenschappelijke ruimtes, wij zorgen voor een fijne leeromgeving.

Fijne leeromgeving

Een fijne leeromgeving begint bij een schoon en opgeruimd gebouw. Wij begrijpen dat de kwaliteit van de leeromgeving invloed heeft op het welzijn en de prestaties van leerlingen en docenten.

Onze ervaren schoonmakers gaan nauwkeurig te werk om elke klaslokaal, gang en gemeenschappelijke ruimte tot in de puntjes schoon te maken. Daardoor creëren we een positieve sfeer die het leren bevordert en de productiviteit verhoogt.

 

Wij garanderen u

  • Professionele ecologische schoonmaakmiddelen waarbij milieu- en veiligheidsaspecten gewaarborgd zijn.
  • Kwaliteit voor schoonmaak gegarandeerd.
  • 1 heldere factuur per maand voor de reguliere en periodieke schoonmaak tezamen.
  • Getrainde en ervaren schoonmakers.
  • Periodiek contact moment om de kwaliteit te waarborgen en zo eventuele aanpassingen te bespreken.
  • Digitale facturering.
  • Hygiënisch schoonmaakwerk door gebruik van kleurcodering.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Kunnen wij ergens mee helpen?

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons gerust een mailtje of bereik ons via het contactformulier.

Bij DC Facilitair staan we garant voor de kwaliteit die we leveren. Van tevoren maken we duidelijke afspraken, zodat we jouw verwachtingen elke keer weer waarmaken. En heb je een keer aanvullingen of vragen? Laat het ons gerust weten, we doen alles voor het best mogelijke resultaat.

Duurzaamheid en gezondheid staan bij DC Facilitair hoog in het vaandel. Al onze reinigingsmiddelen hebben het EU Ecolabel en werken wij voor 85% met ecologische middelen.

Op basis van het intakegesprek op locatie stellen wij een uitgebreid werkschema op waarin alle schoonmaakbehoeftes in kaart zijn gebracht. Wij kijken verder dan een schoonmaakprogramma. Omdat elke locatie anders is – is onze persoonlijke touch altijd op maat.

 

Meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op. We komen graag in contact!
Bel ons gerust! call 085 016 0073
Stuur ons een mailtje! mail [email protected]