Ga naar de inhoud

Zakelijk

Een schone werkplek voor al uw medewerkers vormt de kern van een productieve werkomgeving. Bij DC Facilitair begrijpen we het belang van een fris en verzorgd kantoor voor het welzijn en de efficiëntie van uw team. Met onze professionele schoonmaakdiensten zorgen we ervoor dat uw kantooromgeving altijd stralend en hygiënisch is. Van dagelijkse onderhoudstaken tot diepgaande reiniging, wij staan garant voor een vlekkeloze uitvoering. Ontdek hoe wij met onze expertise en toewijding uw kantoor laten schitteren.

Verzekerd van een schone werkomgeving

Een gezonde kantooromgeving draagt bij aan het welzijn, de vitaliteit en de productiviteit van medewerkers. Wij zorgen voor een schone kantooromgeving zodat mensen prettig kunnen werken. Wij maken gebruik van ecologische reinigingsmiddelen en gaan altijd voorzichtig en discreet om met alle bezittingen en documenten die zij op de werkvloer aan treffen.

 

Wij garanderen u

  • Professionele ecologische schoonmaakmiddelen waarbij milieu- en veiligheidsaspecten gewaarborgd zijn.
  • Kwaliteit voor schoonmaak gegarandeerd.
  • 1 heldere factuur per maand voor de reguliere en periodieke schoonmaak tezamen.
  • Getrainde en ervaren schoonmakers.
  • Periodiek contact moment om de kwaliteit te waarborgen en zo eventuele aanpassingen te bespreken.
  • Digitale facturering.
  • Hygiënisch schoonmaakwerk door gebruik van kleurcodering.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Elke locatie is anders

Bij DC Facilitair geloven we sterk in een gepersonaliseerde aanpak voor elke locatie. Door middel van een persoonlijke opname op locatie zijn we in staat om een advies op maat te bieden. Onze benadering is uiterst klantgericht; we gaan samen met de klant in gesprek om te begrijpen wat er nodig is, in plaats van simpelweg te werken op basis van een standaard schoonmaakprogramma. We zijn er trots op dat we altijd een stapje extra zetten om ervoor te zorgen dat de schoonmaakbehoeften van onze klanten volledig worden vervuld.

 

Kunnen wij ergens mee helpen?

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons gerust een mailtje of bereik ons via het contactformulier.

Bij DC Facilitair staan we garant voor de kwaliteit die we leveren. Van tevoren maken we duidelijke afspraken, zodat we jouw verwachtingen elke keer weer waarmaken. En heb je een keer aanvullingen of vragen? Laat het ons gerust weten, we doen alles voor het best mogelijke resultaat.

Helaas bieden wij geen schoonmaakdiensten meer aan voor particulieren. Momenteel richten wij ons uitsluitend op zakelijke klanten voor onze schoonmaakwerkzaamheden.

Duurzaamheid en gezondheid staan bij DC Facilitair hoog in het vaandel. Al onze reinigingsmiddelen hebben het EU Ecolabel en werken wij voor 85% met ecologische middelen.

Op basis van het intakegesprek op locatie stellen wij een uitgebreid werkschema op waarin alle schoonmaakbehoeftes in kaart zijn gebracht. Wij kijken verder dan een schoonmaakprogramma. Omdat elke locatie anders is – is onze persoonlijke touch altijd op maat.

 

Meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op. We komen graag in contact!
Bel ons gerust! call 085 016 0073
Stuur ons een mailtje! mail [email protected]