Ga naar de inhoud

Schoonmaken in sportcentra

Sportfaciliteiten worden eenmaal intensief gebruikt en daarom is een grondige reiniging essentieel. Of het nu gaat om sportscholen, fitnesscentra of sportzalen, DC Facilitair streeft naar een schone en hygiënische omgeving waarin sporters zich optimaal kunnen focussen op hun training. Met onze professionele aanpak en aandacht voor detail zorgen we ervoor dat elke hoek en elk apparaat grondig wordt gereinigd en gedesinfecteerd.

Hygiënische sportomgeving

Onze schoonmakers zijn goed getraind en bekend met de specifieke eisen van sportfaciliteiten. Ze gaan nauwkeurig te werk om zweet, vuil en bacteriën effectief te verwijderen, waardoor een frisse en aangename omgeving ontstaat. Of het nu gaat om het reinigen van fitnessapparatuur, kleedkamers, doucheruimtes of sportvloeren, wij zorgen ervoor dat alles weer spic en span is. Met onze flexibele dienstverlening kunnen we de schoonmaak aanpassen aan de drukte van de sportschool, zodat uw faciliteit altijd klaar is voor gebruik. Bij ons staat de gezondheid en tevredenheid van uw sporters voorop.

 

Wij garanderen u

  • Professionele ecologische schoonmaakmiddelen waarbij milieu- en veiligheidsaspecten gewaarborgd zijn.
  • Kwaliteit voor schoonmaak gegarandeerd.
  • 1 heldere factuur per maand voor de reguliere en periodieke schoonmaak tezamen.
  • Getrainde en ervaren schoonmakers.
  • Periodiek contact moment om de kwaliteit te waarborgen en zo eventuele aanpassingen te bespreken.
  • Digitale facturering.
  • Hygiënisch schoonmaakwerk door gebruik van kleurcodering.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Hygiëne en comfort voor alle sporters

Daarnaast leveren we ook sanitaire voorzieningen om te zorgen voor een optimale hygiëne en comfort voor alle sporters. Met een focus op klanttevredenheid streven we ernaar een schone, veilige en gastvrije omgeving te handhaven, waarin sporters met plezier kunnen trainen en zich thuis voelen.

 

Kunnen wij ergens mee helpen?

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons gerust een mailtje of bereik ons via het contactformulier.

Bij DC Facilitair staan we garant voor de kwaliteit die we leveren. Van tevoren maken we duidelijke afspraken, zodat we jouw verwachtingen elke keer weer waarmaken. En heb je een keer aanvullingen of vragen? Laat het ons gerust weten, we doen alles voor het best mogelijke resultaat.

Duurzaamheid en gezondheid staan bij DC Facilitair hoog in het vaandel. Al onze reinigingsmiddelen hebben het EU Ecolabel en werken wij voor 85% met ecologische middelen.

Op basis van het intakegesprek op locatie stellen wij een uitgebreid werkschema op waarin alle schoonmaakbehoeftes in kaart zijn gebracht. Wij kijken verder dan een schoonmaakprogramma. Omdat elke locatie anders is – is onze persoonlijke touch altijd op maat.

 

Meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op. We komen graag in contact!
Bel ons gerust! call 085 016 0073
Stuur ons een mailtje! mail [email protected]