Ga naar de inhoud

Maak kennis met onze klanten

Aandacht voor de klant, aandacht voor het pand. We zetten graag een stapje extra.
Of het nu gaat om een woonzorgcentrum, schoolgebouw, kantoor, restaurant of fitnessruimte, u wilt erop kunnen vertrouwen dat het er altijd fris en hygiƫnisch is. Met DC Facilitair hebt u de deskundige en betrokken partner die daarvoor zorgt.

 
Vanaf 2018 werk ik namens de afdeling Wonen van stichting Kwintes samen met DC Facilitair. Tot op heden zijn wij meer dan tevreden over de dienstverlening van deze onderneming. Deniece Caffee is een zeer bevlogen ondernemer die zeer klantgericht te werk gaat en kwaliteit veel hoger in het vaandel heeft dan de meeste van haar collega ondernemingen. Dit alles kan DC Facilitair leveren tegen een zeer gunstig tarief. Het is ook om deze redenen dat DC Facilitair steeds meer van onze locaties in dagelijks schoonmaak onderhoud heeft. Op onze locaties huisvesten wij bewoners met een psychische kwetsbaarheid. De medewerkers van DC Facilitair kunnen zeer goed omgaan met deze doelgroep, wat maakt dat de bewoners , onze klanten, ook zeer tevreden zijn met DC. Sinds afgelopen jaar maken wij ook gebruik van de dienst, opleverschoonmaak na verbouwing en sinds kort verzorgd DC Facilitair ook een deel van de calamiteiten schoonmaak. Kortom ik en Stichting Kwintes zijn zeer tevreden met de dienstverlening en samenwerking met/van DC Facilitair en kan deze onderneming dan ook van harte aanbevelen.
Richard Snijder Projectleider Vastgoedontwikkeling
Wij werken net samen en we ervaren een hoge kwaliteit, fijne communicatie en flexibiliteit. Afspraken worden nagekomen en DC Facilitair denkt met ons mee.
Yuri Cohen Algemeen Directeur