Ga naar de inhoud

Specialistische schoonmaak

Bij DC Facilitair hebben we niet alleen de passie voor schoonmaak, maar ook de expertise en kennis in huis om zelfs de meest uitdagende schoonmaakprojecten aan te pakken. Van het reinigen van zonnepanelen tot gespecialiseerd vloeronderhoud, onze gespecialiseerde teams staan klaar om uw specifieke behoeften te begrijpen en hoogwaardige oplossingen te bieden.

Zonnepanelen reiniging

Het goed onderhouden van zonnepanelen is belang voor de optimale prestatie en energieopbrengst. Daarom bieden wij professionele zonnepanelen reinigingsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen altijd schoon en efficiënt blijven werken.

Wij maken gebruik van veilige en effectieve reinigingsmethoden om vuil, stof en ander vuil van het oppervlak van uw zonnepanelen te verwijderen, waardoor de energieopbrengst wordt gemaximaliseerd. Met regelmatige reiniging van uw zonnepanelen kunt u niet alleen de levensduur van uw installatie verlengen, maar ook de operationele efficiëntie optimaliseren en zo bijdragen aan een duurzamere toekomst.

 

Vloeronderhoud

Bij DC Facilitair bieden we gespecialiseerd vloeronderhoud voor een breed scala aan vloersoorten, waaronder PVC, linoleum/marmoleum , hout en meer. Onze ervaren teams beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en geavanceerde apparatuur om zelfs de meest uitdagende vloerreinigings- en onderhoudstaken aan te pakken.

Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkige vlekken, het herstellen van beschadigde vloeren of het aanbrengen van een beschermende coating, wij zorgen ervoor dat uw vloeren er altijd schoon, veilig en representatief uitzien. Met onze gespecialiseerde vloeronderhoudsdiensten kunt u erop vertrouwen dat uw vloeren in topconditie blijven en een positieve indruk achterlaten op uw bezoekers en medewerkers.

 

Gevelreiniging

Onze gevelreinigingsdiensten zorgen ervoor dat uw gebouw er fris en aantrekkelijk uitziet, zowel van binnen als van buiten. Wij gebruiken geavanceerde reinigingstechnieken en -middelen om hardnekkig vuil en vervuiling te verwijderen, waardoor uw gevel zijn oorspronkelijke uitstraling herwint.

 

Wij garanderen u

  • Professionele ecologische schoonmaakmiddelen waarbij milieu- en veiligheidsaspecten gewaarborgd zijn.
  • Kwaliteit voor schoonmaak gegarandeerd.
  • 1 heldere factuur per maand voor de reguliere en periodieke schoonmaak tezamen.
  • Getrainde en ervaren schoonmakers.
  • Periodiek contact moment om de kwaliteit te waarborgen en zo eventuele aanpassingen te bespreken.
  • Digitale facturering.
  • Hygiënisch schoonmaakwerk door gebruik van kleurcodering.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op. We komen graag in contact!
Bel ons gerust! call 085 016 0073
Stuur ons een mailtje! mail [email protected]